Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Prodám utopence! Zasytí, a zbylý lák vás po odpaření ochrání před tumorem, souchotěmi i uřknutím zlé jedubaby. Váš Inženýr Buřt :-)

2 0
možnosti
MP

Tak to je naše rodina před chemtrails chráněna;-D. Obě snachy mne inspirovaly k používání octa jako ekologického čistícího prostředku. U některých věcí to funguje úplně fantasticky, případně v kombinaci se sodou. To jsem nevěděla, že tímto návratem k čističům našich babiček se chráníme před chemtrails.

Už se těším, jak si vystřelím z manžela, až zase koupím tak šest octů a on se bude divit. ;-D

3 0
možnosti
PF

P77e79t24r 68F17a27b78i51á98n

22. 1. 2017 22:55

Souhlasím, že konspirační teorie jsou a budou. Na druhou stranu, jsem realista a tato vlastnost mi nedovolí i přes absurditu obsahu článku nevzít obsah jako možnou alternativu k posouzení. Přeci jen o Chemtrails píší desetitisíce lidí po celém světě. Pokud do celého vezmu obchodní nauku dnešní doby, tak mi z toho plyne fakt, že každá společnost se snaží udržet stávající klientelu a nalákat co nejvíce nových klientů pro prodej svých produktů.

Avšak jeden druh průmyslového odvětví by měl být v útlumu. Jedná se o farmaceutické společnosti. Ti by měli o svoji klientelu postupně přicházet, přeci jen by mělo být více lidí vyléčeno. Jenže opak je pravdou. Podle statistik se klientela neustále zvyšuje, a to raketově. Dokonce existuje statistika, podle které je 3 největší příčinou úmrtí zdravotnictví.

Tyto ověřitelná fakta mi nedovolí tento absurdní článek zahodit jen tak do koše bez toho, aniž bych z onoho článku nevzal podstatné informace k budoucímu porovnání.

0 3
možnosti
SS

Ne, populace neustále roste a věk se prodlužuje. Enviromentální vliv, délka věku, ale i epigenetika atd., to vše působí na naše zdraví. Navýše se neustále zvyšuje počet predispozic s těmito vlivy i jsou pestřejší a přesné diagnostiky, kdy jsou typizovány jednotlivě a různě dobrá zdravotnictví využívajíc poznatků.

Taktéž by museli být výzkumníci, farmaceuti z celého světa zřejmě hyeny a masochisté, protože se léčí stejnými terapiemi a léčí i tak své děti a příbuzné, jež trpí též těmito chorobami.

Taktéž se každoročně vyhodí miliardy dolarů na výzkum. Nikdy dopředu nevít, co bude účinné a bezpečné. Sotva pět procent výzkumů se ukáže po mnoha letech jako průkazných (účinných a bezpečných). Stoprocentně není účinného nic díky individuálním fyziologickým stavům a predispozicím, kdy škálovatelnost je obrovská a ani diagnostika dokonalá.

Po schválení však na trhu, nic nekončí. Sběrem dat z nemocnic po celém světě a kontrolou permanentní i zpětnou, nejen výrobci, ale i konkurencí, nemocnicemi, univerzitami a dalšími stranami, se může i případně přijít v jakémkoliv časovém horizontu, na nižší bezpečnost či účinnost a terapie bývá stažena.

Na jakékoliv pochybení tak, ať už často nevědomé, kdy ve studiích za mnoho let na 1000+ respondentech není prostě možné zjistit vše vůči variabilitě milionu pacientů ze světa či vědomé, kdy by chtěl někdo ("dolovat data") a podařilo se obejít nejdůležitější kontroly, se na to nakonec přijde. Vše se neustále přehodnocuje.

Stejně tak neobstojí argumenty o lékařích, jež užívají výsledky vědní medicíny a jsou tak techniky, kdy stejně jako jiní odborníci jsou dobří, průměrní i špatní či podvodníci, což nemá vypovídací hodnotu o reg. terapiích.

Stejně tak neobstojí argumenty o příčině, jež se vždy hledá komplexně, zahrnujíc všechny možné vlivy od predispozičních až enviromentálních. I když příčinu známe, neznamená to, že vědní medicína umí chorobu vyléčit a i když ji neznáme, neznamená to, že ji nedokáže vyléčit.

0 0
možnosti
AR

Ano, jde o pěknou blbost, že amíci si sami letadly zbourali ty dvě veliké věže. Ale kupodivu u nás se ještě najdou přiblblíci, kteří tomu věří. R^

5 0
možnosti
LJ

Já nevím, jestli dříve dospělí lidé věřili na vodníky a čarodějnice, nebo zda o nich jen vykládali malým dětem. Zdá se, že moderní lidé věří na stejné nebo i větší blbosti, ale modernější.

8 0
možnosti
VR

Nemůžu si pomoci, lidstvo nějak blbne, víc a víc...

7 0
možnosti
Foto

S tímto názorem se nedá, než souhlasit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 823x
Strážník Městské policie, autor stránek palfi.cz. Otec krásné dcery, manžel krásné ženy. Zde jsou mé názory. Můžou být špatné a můžou se změnit. Změnit diskuzí a argumenty, ne proto, že se někomu nelíbí.

 

Seznam rubrik