Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tím, kdo nejvíce diskredituje úřad prezidenta republiky, je prezident sám. Pokud podobným způsobem rozkolísáte jakýkoliv systém v relativně ustáleném stavu, mohou být reakce okolí jakékoliv. A není možné si pak plést příčinu s následky.

2 1
možnosti

Poněkud smícháváte příčinu a důsledek! Pokud by Miloš Zeman byl schopen toho, aby byl velkoryse nad věcí, tak by pozval všechny, tedy i své kritiky! Odmítnutím takového pozvání by se kritici sami zesměšnili. Bohužel, velkorysost a nadhled, to nějak s naším panem prezidentem nejde dohromady!

2 0
možnosti
Foto

Loni je pozval. Nepřijeli a udělali si truc oslavu. Chování p. Zemana je nedůstojné, hloupé a odsouzeníhodné. Chování jeho odpůrců je dětinské a hloupé. Ale pozor, toto vztahuji jen na oslavy 28. října. Jindy těžko najdu něco, s čím bych se současným prezidentem souhlasil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 823x
Strážník Městské policie, autor stránek palfi.cz. Otec krásné dcery, manžel krásné ženy. Zde jsou mé názory. Můžou být špatné a můžou se změnit. Změnit diskuzí a argumenty, ne proto, že se někomu nelíbí.

 

Seznam rubrik