Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že také víte co je a není pro druhé dobré. To se to pak vládě zakazuje, když má takové uvědomělé občany.

1 0
možnosti
Foto

A na to jste prosím Vás přišel jak?

0 1
možnosti

Dávno je známo, že zakázaného největší koláč. Takže naši zákonodárci dělají vlastně opak toho, co říkají.

0 0
možnosti

Komunisté a socialisté neznají příklady ani výchovu, ale jsou mistři rozdělování a zákazů. Jsou to zvířata a vyhovují pouze idiotům.

1 1
možnosti

I dříve bývaly otravy alkoholem, nikotinem a mládež šlukovala od dvanácti. Navíc kuřáctví byla větší norma, než je dneska. Pro děti je zakázané ovoce lákavé hlavně proto, že mohou, zatímco závislák musí...

Takže bych spíš řekla, že je to jedno, jestli se to zakáže nebo povolí, protože určitá část bude bažit po zakázaném a určitá část to bude dělat, protože se to smí.

0 0
možnosti

Jen upozorňuji, že neexistuje jediná norma, která by zakazovala dětem a mladistvým kouřit, požívat alkohol nebo návykové látky. Je postihován prodej těchto látek dětem, konzumace zakázaná není. Vymahatelnost je v současné legislativě problematická. Dokázat obsluze, že se dotyčný opil jeho přičiněním, je prakticky nemožné, pokud se nenajde svědek prodeje, nebo se dotyční nepřiznali.

2 0
možnosti

Souhlasím s článkem.Také jsem chodil dědovi a otcovi pro pivo, ale vždy v sobotu a neděli k obědu.A to už od svých sedmi let a dokonce přes silnici.Drobné zpátky jsem též dostával od cesty ( tenkrát eskymo za 0,50 kčs nebo kostičkové šumáky za 0,20 kčs 2 kusy).Taktéž jsem párkrát upil, ale nechutnalo mi to.Cigarety jsem ani nezkoušel, oba rodiče nekuřáci, oba dědové a babičky nekuřáci, takže mně to ani nelákalo.Poprvé jsem zkoušel kouřit až na vojně, ale nechutnalo mně to, takže jsem kouřit ani nezačal.

Mám dospělé , vdané a ženaté, 3 děti a děkuji Bohu, že i moje děti si vzali nekuřáky, takže snad ani vnoučata se to nenaučí.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS