Chemtrails - konspirace pro tisíce

22. 01. 2017 21:00:09
S fenoménem chemtrails souvisí i smrt Michaela Jacksona a spousta moderních nemocí. Nevěříte? Věřte.

Nedávno jsem se procházel po Teplicích a kousek od centra jsem narazil na zvláštní vývěsku. Byla celá věnována chemtrails. Jak se poznají, jak se bránit a ve zkratce i tomu, co vlastně způsobují. Opatrně jsem se rozhlédl, zda nejde o skrytou kameru, protože takovou blbinu jsem asi v životě neviděl. A protože jsem na články o chemtrails narazil občas i při brouzdání po netu, několik jsem si jich přečetl.

Pokud byste náhodou nevěděli, oč jde, jedná se o kondenzační stopy za letadlem. Ovšem v podání zastánců této konspirační teorie není stopa, jako stopa.

Normální letadlo vytváří contrails, tedy běžnou stopu vznikající při kontaktu studeného vzduchu s horkými zplodinami z motorů letadla. Asi jako když v zimě vidíte kouř z výfuku u auta.

Speciální letadlo vypouští chemtrails, tedy chemické látky s různým účinkem. Třeba boj proti globálnímu oteplování, látky zesilující účinek vojenských radarů, v případě US letadel i látky omezující plodnost určitých etnik (hlavně Rusů a Evropanů obecně). V případě Izraelských letadel jde o látky, které snižují porodnost Arabů.

Asi nejšílenější teorie je spojení chemtrails s šířením různých virů, aby potom mohla být pomocí falešné očkovací látky zdecimována lidská populace. Díky tomu došlo k zavraždění Michaela Jacksona, který na toto chtěl poukázat veřejně při svém plánovaném koncertu. Zde konkrétně šlo o vir prasečí chřipky.

Jde o velice propracovanou konspiraci, na které se podílí tisíce osob. Výrobci a úpravci letadel, pozemní personál, piloti a členové leteckých posádek, majitelé a zaměstnanci nadnárodních koncernů, armády, vědci, samozřejmě zasvěcení vládci států, kde se „práškuje“ a další a další. Na vše se přišlo náhodou, když se v USA našel vědec, který neustál výčitky svědomí. Sice o něm nikdo nikdy předtím ani potom neslyšel, ale tím lépe. Předtím byl přece v utajení a potom ho vláda umlčela. Takže to musí být pravda. Navíc máme na zemi pracovníky Řízení letového provozu, obsluhy radarů – ti o tom také musí vědět a tolerovat pohyb „tajných“ letadel.

Vše se řídí jednoduchým heslem – pokud chcete zajistit naprosté utajení své akce, zapojte do ní co nejvíce lidí. V případě USA v zemi, kde sexuální skandál prezidenta s jeho stážistkou vyplul na povrch, i když v Oválné pracovně byli jen oni dva.

Naštěstí je řada způsobů, jak se bránit.

Nejdůležitější je odpařování octa. Vážně. Stačí nalít litr octa na prostěradlo a nechat ho odpařovat před domem nebo na balkoně. Popřípadě nalít na talíř a nechat odpařovat pro ochranu doma. Jinak jedno prostěradlo s octem zajistí čisté nebe nad zhruba pětitisícovým městem. Divím se, že ocet ještě není na indexu zakázaných látek.

A když k tomu „zakousnete“ Chloritan sodný, jste za vodou. Jen ho nezapomeňte aktivovat přesným množstvím 10% kyseliny citronové. Kromě chemtrails budete chráněni i před rakovinou, diabetem a spoustou dalších nemocí.

Když to shrnu, větší hloupost je už jen to, že si USA zbouraly WTC samy, popřípadě, že HAARP je na výrobu zemětřesení (nebo řízení počasí – zde jsou teorie nejednotné).

Autor: Miroslav Palfi | neděle 22.1.2017 21:00 | karma článku: 22.66 | přečteno: 800x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.24 | Přečteno: 255 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 18.23 | Přečteno: 436 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.12 | Přečteno: 109 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 31.13 | Přečteno: 592 | Diskuse
Počet článků 17 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 814

Strážník Městské policie, autor stránek palfi.cz. Otec krásné dcery, manžel krásné ženy. Zde jsou mé názory. Můžou být špatné a můžou se změnit. Změnit diskuzí a argumenty, ne proto, že se někomu nelíbí.

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...